Váltás grafikus nézetre

Szakács Kisgép-szerviz honlapja

Vállalási feltételek

 

Csak a megrendelésben közölt hibákat szüntetem meg, esetleges újabb hiba észlelése esetén a javításhoz a megrendelő hozzájárulását kérem.

A NEM az eredeti gyári csomagolásban átvett készülékek esztétikai állapotának megóvásáért minden tőlem elvárhatót megteszek, de azért felelősséget vállalni nem tudok.

Működésképtelen készülékeknél minőségi reklamációt nem tudok elfogadni a készülék korábbi állapotával kapcsolatban, mivel az nem volt ellenőrizhető.

A javítás bárminemű késéséből eredő anyagi vagy erkölcsi kárért, a garanciális időn túli készülékek javításának sikertelenségéért a szerviz felelősséget nem vállal. A gyári állapottól eltérő (átalakított) készülékekre, a beszerelt aktív elemekre semmiféle garanciát nem vállalok.

A gépeket (fűkasza, fűnyíró, elektromos fűnyíró, benzines fűnyíró, sövényvágó, nagynyomású mosó, kompresszorok, fűrész, stb.) kérném tiszta állapotban átadni. Ellenkező esetben kénytelen vagyok gépenként 500,- Ft tisztítási díjat felszámítani.

A javításra leadott készülék csak az átvételi elismervény ellenében vehető át! Az elkészült és át nem vett gépek után a 8. napot követően 300,- Ft/nap tárolási díjat számolok fel és 1 (egy) hónap után leselejtezem, melyhez a megrendelő aláírásával hozzájárul.

A szakszerű javításra a vonatkozó jogszabályban előírt garanciát vállalok, amely azonban CSAK a javításra, s nem a készülék egészének működésére érvényes.

A szerviz rezsi óradíja 2000,- Ft, minden megkezdett 30 perc számlázásra kerül.

Fűrészlánc esetében a láncélezés, lánckészítés díja a láncszemek száma alapján kerül meghatározásra.

A kisgépszerviz alanyi ÁFA mentes.

 

Köszönöm, hogy megtisztel bizalmával !

Tisztelettel:

Szakács János

© Szakács Kisgép-szerviz - 5900. Orosháza, Fürdő u. 7.
© Design: BSZ Stúdió, 2011.