Váltás grafikus nézetre

Szakács Kisgép-szerviz honlapja

Szerviz

Szervizemben vállalom különböző kertigép, a kertészeti- és erdészeti kisgépek, (fűkasza, fűnyíró, elektromos fűnyíró, benzines fűnyíró, sövényvágó, fűrész, stb.) építőipari, barkács- és profi gépek, (nagynyomású mosók, kompresszorok, stb.) elektromos szerszámgépek, kéziszerszámok szakszerű, gyors, olcsó javítását, karbantartását, a szükséges alkatrészek beszerzését.

 

Szerviz-szolgáltatásaim:

A javítások ideje rövid, általában 1-14 nap.

Láncfűrészhez a fűrészlánc készítés, láncélezés helyben megvárható!

A gépek javításra történő átvétele elismervény ellenében a Fürdő u. 7. sz. alatti (a Városüzemeltetési és Szolgáltató Rt mellett) műhelyemben történik.

A javításra átvett gépekről 1-2 napon belül árajánlatot adok, és ennek elfogadása esetén kezdem el a javítást.

A bevizsgálás és árajánlat készítés díja: 500-2000 Ft közötti. Ezt az összeget azonban csak abban az esetben számítom fel, ha nem kérik a gép javítását.

A beépített vagy nehezen mozgatható gépeknél előzetes egyeztetés alapján a javítást a helyszínen elvégzem, ellenkező esetben a gépeket a műhelyembe szállítom, majd a javítást követően visszaszállításra kerül a gép.

A kiszállás illetve a szállítás díja az időpont egyeztetéskor kerül megbeszélésre.

Nagyobb gépparkkal rendelkező vállalkozások részére egyedi megállapodás alapján vállalom a javítást és a rendszeres karbantartást.

 

Köszönöm, hogy megtisztel bizalmával !

Tisztelettel:

Szakács János

© Szakács Kisgép-szerviz - 5900. Orosháza, Fürdő u. 7.
Design: BSZ Stúdió, 2011.